2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos út 33.
Tel: +36-20-213-0012
E-mail: info@fejleszto-kucko.hu

Fejlesztő Kuckó

dunapilisgerecselogóA nyergesújfalui székhelyű Fejlesztő Kuckó 2016 Kft. sikeres pályázatot nyújtott be a Duna- Pilis- Gerecse Vidékfejlesztési Egyesület- Helyi vállalkozások versenyképességének növelése című VP6-19.2.1.-2-3-17 kódszámú felhívására. A pályázaton való részvétel célja a magánrendelő versenyképességének növelése, egy helyi viszonyokban ritkaságnak számító lökéshullám terápiás készülék megvásárlása volt.
A pályázat segítségével a nyergesújfalui székhelyű magánrendelő a készülék megvásárlásához jelentős támogatást nyert. A projekt megvalósítása során beszerzésre került a BTL -6000 SWT Topline Power lökéshullám terápiás készülék. A készülék a legerősebb hordozható lökéshullám terápiás gép. Ez a terápia egy gyors, non- invazív, modern kezelési eljárás, melynek során hanghullámok segítségével hatunk a kezelt terület szöveteire. A kezelés hatására a gyulladást okozó anyagok gyorsabban elszállítódnak a vérárammal a fájdalmas területekről. Kiválóan alkalmas akut és régóta fennálló teniszkönyök, golfkönyök, sarkantyú, Achilles ín és talpi fájdalom, vállfájdalom valamint izomcsomók kezelésére.
Az eszközbeszerzés célja az ellátható beteglétszám emelése, munkahelyteremtés, a rendelő szolgáltatásainak bővítése, valamint a korszerű technikai és technológiai háttérnek köszönhetően a kezelési idő csökkentése. Célunk, hogy rendelőnk vonzáskörzetében élő lakosok, sportolók korszerű kezelési lehetőségekhez jussanak.
További információ:
Fejlesztő Kuckó 2016 Kft.
2536Nyergesújfalu, Kossuth L. u. 33.
Tel: 20/213-0012