2536 Nyergesújfalu, Kossuth Lajos út 33.
Tel: +36-20-213-0012
E-mail: info@fejleszto-kucko.hu

Fejlesztő Kuckó

Bemutatkozás kép

Gyógytornászként a korai fejlesztés, illetve a sportolók rehabilitációja áll a legközelebb szívemhez.

Régóta dédelgetett álmom volt egy olyan központ létrehozása, ahol a kliensek komplex kezelésben részesülhetnek. Gyermekekkel foglalkozó szakemberként, sérült gyermekek kezelésekor sokszor találkoztam azzal, hogy a szakemberek nem konzultálnak egymással a gyermek problémájáról, illetve a családok nem találják meg a számukra megfelelő terápiát.

A komplex terápia híveként hoztam létre a Fejlesztő Kuckót, ahol minden korosztály megtalálhatja a számára megfelelő ellátást, ahol lehetőség nyílik arra, hogy különböző területen dolgozó szakemberek konzultálhassak egymással a kliensek lehető legmegfelelőbb ellátása érdekében.

A Fejlesztő Kuckó egy olyan központ, ahol a szakemberek együttes munkával segítik a kliensek gyógyulását, fejlődését.

Központunk kisbaba kortól várja klienseit, megkésett mozgásfejlődés, izomtónus eloszlási zavarok, veleszületett mozgásszerv-rendszeri elváltozások kezelése céljából. Súlyos izomtónus-eloszlási zavarok kezelésére speciális Pfaffenrot-féle manuálterápiát alkalmazunk, mely egyedülálló, új módszer hazánkban.

Óvodás-, és iskolás korú gyermekek képességfejlesztése is elérhető, elsősorban a figyelem, a finom- és grafomotorika, valamint a mozgás területén. Foglalkozásaink nyitottak normál és eltérő fejlődésmenetű gyermekek számára is.

Sportoló pácienseink számára sportág specifikus tréning, tape kezelés lehetőségét kínáljuk, illetve vállaljuk sportegyesületekkel való együttműködést a sérülések megelőzése, illetve a már kialakult sérülések megfelelő kezelésének céljából.

A felnőttek számára elérhető speciális terápiáink közül kiemelendő a manuálterápia, speciális gerincregeneráló masszázsunk, nyirokkezelés, craniosacralis terápia, női problémák kezelésére intimtorna, valamint a különleges Peter Hess-féle hangmasszázs.    

Fiúk kép

                                                                                                                                

                       

 

           Szeretettel várjuk érdeklődését!

 

 

                 Ollé-Csordás Anita

            Fejlesztő Kuckó vezetője

Térkép